U: SE J(LÖ)CH ÄLGHOLMENS CHIVA kv 6/9
u: SE UCH SE J(LÖ)CH Åsbråtens Disa kv 3/7
e: FI JCH SE J(LÖ)CH Karika Storm kv 9/10
E: SE J(LÖ)CH BLOMSKOGENS QRUT kv 3/6
u: SE J(LÖ)CH Karhunkerääjän Jessie kv 5/5
e: NORD J(LÖ)CH Kolarbergets Mr-Hirvi kv 4/8
Inavel: 0,3% Hd: 105 Ed:108
Båda hundarna är ögonlysta u.a
Chiva kommer ur en stark kull med mycket och tidig jakt. Lätt och snabb tik med hög motor som oftast får älgarna att stå i upptaget. Detta tillsammans med hennes spårnogranhet gör hennes sök både snabbt och effektivt.
Qrut är en ung hane som fungerat från första släpp. Skällde sin första älg redan vid 6 mån ålder och efter det har det rullat på. En hane med ett stort sök och mycket bra förmåga att finna och ställa älgarna i upptaget och jobbar aktivt framför älgarna. Färdig champion vid 1 år och 8 månader. Har även tagit upp å ställt björn 3 gånger på frisök och skäller även gris. Blev även bäk’s bäste unghund och jämthund med sitt prov på 89,5p
Enbart till folk med god hundhållning och intresse
för jaktprov och utställning
Yngre med stort intresse och mycket jakt får gärna
höra av sig
Vid frågor kontakta
Hanhundsägare David: 0730495489
Aspbergets Kennel: 0703248232